2011 Najaar

Terug naar oktober 2011

2011 Najaar

(Reis-)verslagen overwinteren najaar 2011

December 2011

December is wat minder begonnen wat betreft het weer als met de gezondheid. Donderdag, 1 december leek de griep bij mij wat minder en die avond organiseerde de NVCB een gezellige Sinterklaasavond. Wij hadden ons ruim een week geleden al opgegeven en daarom besloten we toch te gaan Om 19.15 arriveerden we dan bij ons club- gebouw. De auto moesten we buiten parkeren aan de weg. Greet en Henk waren er al. Het was direct al gezellig druk Er was weer gezellige livemuziek van Ad..... We hebben ook weer even fijn gedanst, maar de “snelle” muziek in combinatie met onze griep en de pijnlijke heup van trudy speelde ons parten we moesten het toen toch wat rustiger aan doen. Het was erg gezellig. Er werd nog een loterij georganiseerd ten bate van de clubkas. En laten wij nu ook nog twee leuke prijzen gewonnen hebben...(net als vorig jaar). Greet en Henk wilden met ons naar Theater Palace in Benidorm met Kerstmis. Een soort artiestenshow met diner. We spraken af dat ik de volgende dag bij Theater Palace langs zou gaan om informatie te halen. Tegen 23.00 uur gingen we weer terug naar onze hondjes. Daarna kreeg ik de tik door de griep. Ik heb vervolgens 2 dagen in bed gelegen en nachten niet geslapen, een dikke keel, hoesten en niet gegeten, bijna niets gedronken, oeps!! Het is nu zondag en de griep is nog lang niet over heb ik het gevoel. Ik heb bijna al een doosje Paracetamol weggeslikt maar de griep is niet weg ;-((( Positief: we konden vandaag wel even lekker op het terras in de zon zitten. Greet en Henk zijn na onze ziekmelding nog zelf naar Theater Palace geweest en hebben voor de kaarten gezorgd, Super!!!! We gaan dus met z’n viertjes, gezellig. Verder geven ze ons nog op voor de “Oudejaarsavond” van het NVCB. Dus, ondanks de griep, we missen niets!! Dat was het weer voor deze zondag.


De volgende week werd toch gekenmerkt door mijn griep, een griep die maar niet wilde verdwijnen. Maandag thuis gebleven van de computerclub, zondagnacht weer niet geslapen door de vele hoestbuien. Ik heb zoveel mogelijk rechtop in bed gezeten en dat was erg vermoeiend. Maar daarna namen de hoestbuien toch wat af. Bij de Farmacia in Albir vervolgens een nieuwe hoestdrank gehaald en dat hielp. Woensdag dan toch nog even naar de club geweest om mijn website een update te geven. Het opslaan van de website op de club ging weer fout waardoor het opgeslagen exemplaar na thuiskomst niet meer leesbaar was.....grrrr!! Naar alle waarschijnlijkheid heb ik bij vertrek de laptop te vroeg uitgeschakeld. Op het web was de website gelukkig nog goed, waardoor ik de gecorrigeerde teksten nog van het Web af kon halen. Nu is het zaak het bronbestand weer in de oude staat te herstellen......

Donderdag naar Raco geweest om te inventariseren of we ons oude plekje “760” of een vergelijkbaar zonnige plek begin januari konden hebben. Dat kon wel, maar dan moesten we vanaf nu direct voor die plek gaan betalen.... Dat zou een maand dubbele lasten betekenen. We hebben toen besloten eind december terug te komen. Op dit moment is de plek 760 al een week leeg. Toen ik bij receptie was geweest ben ik nog even bij Sigrid en Willy langs geweest, die zitten te popelen dat we weer terug op de camping zijn met onze teckels. Zaterdag, net als vorig jaar, naar de Kerstmarkt van Patricia geweest. Erg gezellig, met heel lekkere oliebollen en saté!!! We hebben Sigrid en Willy daar helaas niet gezien. Voor de  beloofde Glühwein was de rij echter te lang en die komt volgend jaar wel weer.  Tegen 11.30 gingen we nog even langs een appartement in Albir. Doch de omgeving was niet veel anders dan waar we nu zitten. We zoeken verder.

.... om de griep onder controle te krijgen.....

..........we gaan uit met de Kerst naar Bemidorm                                  Palace!!

Kerstmarkt    Patricia 2011

(klik op balk voor meer foto’s)


Op de terugweg nog langs de boulevard gereden en koffie met appelgebak gegeten bij Cappacino. In de middag kwam onverwachts een oude bekende van ons, Ans (van Ger) op de fiets bij ons langs. Ze waren sinds kort weer terug op Camping Raco. Ans en Ger hebben op Raco naast ons gestaan in februari 2010.

Het was weer leuk om even bij te kletsen , erg gezellig.

Het is nu vrijdag, 16  december en ik ben in de afgelopen week alleen maar met de griep bezig geweest. Het schiet maar niet op. Het hoesten wordt nu gelukkig wat minder.

2011 December2

Muziek

2011 December2